Hakkımızda

Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknolojisi bölümü olarak eğitim-öğretim hizmeti vermekteyiz.Şu anda bünyemizde 3 öğretim görevlisi aktif olarak çalışmaktadır.Eğitim-Öğretim Siirt merkez yerleşkesinde sürmektedir.Bölümümüze ait 1 adet inşaat laboratuvarımız bulunmaktadır.İlgili derslerimiz kapsamında çeşitli laboratuvar uygulamalarımız ile öğrencilerimizin bilgilerinin pekişmesine katkıda bulunmaktayız.Bununla beraber eğitim -öğretim döneminin belli zamanlarında çeşitli teknik geziler düzenleyerek öğrencilerimizin saha uygulamalarından da faydalanmasını sağlayarak teorik bilgilerinin yanında pratik bilgilerinin de artmasına katkı sağlıyoruz.Bu sayede mezun öğrencilerimizin daha donanımlı bir şekilde mezun olmasını sağlayarak sektörde kendilerine iyi bir yer bulabilme açısından şanslarını artırmış oluyoruz.
Öğr. Gör. ERSİN AYHAN
Güncelleme : 09.03.2017 14:38:56